Hønefoss kirke

Eksteriør (6)

Last opp dine bilder Registrér ditt arrangement Skriv i gjesteboken

Maks bildestørrelse 4Mb

Last opp bilde av kirke:

Velg bildealbum

Skriv tekst til bilde:

Fotograf:

E-post:

Jeg bekrefter at jeg har rett til å distribuere dette bildet og aksepterer brukerbetingelsene på kirkenorge.no.

Last opp

Oppdaterte kirkesider

Bøler kirke

Siljan kirke

Lambertseter kirke

Herøy kyrkje
Nye bilder

Indre Herøy kyrkje
Nye bilder

Gjestebok

• synd at kirken brant, jeg var i brylup til tante berit og onkel roger. jeg ser det triste synet hver mandag og onsdag siden jeg skal på judo

martine mjøen eilertsen(10 år), hønefoss kirke - 30.01.10

• Jeg er organist i Askøy. Var på pipekonsert i Hønefoss sist sommer. En flott opplevelse!! En vakker kirke med flott orgel! Bygg opp igjen kirken tilnærmet lik originalen! Med stort orgel! Mvh. Terje.

Terje Haugom(59 år), Rådal i Skjold men. i Bergen - 29.01.10

• Okay!!! Hør her alle sammen! Jeg forstår det er dybt tragisk at en kirke på rundt 150 går til spilde på den meningsløse måde. Jeg skjønner at en bygning med de mange årene bak sig har helt fantastiske historier å fortælle (eller desværre hadde) MEN vi skal ikke glemme hva dens hovedfunksjon var: nemlig Guds hus, og DET forsvinner ikke bare fordi der har været en brand. Kirken er bygget af Stein og træ. (hvis dere klarer å se det sådan) de går til spilde og blir fornyet igen, som en del af det kredsløbet vi kender så godt, og er der noe vi har lært i kristendommen er det at vi "af jord skal vi igen opstå" og sådan vil det også være med jeres kirke kære venner. Kærlige tanker fra Sørlannet.

Martin, - 28.01.10

• Vi tenker på dere i en vanskelig tid. Det er knyttet mange følelser rundt kirkene våre. Det er så mange store dager i livene våre som vi hartilbrakt i kirkene og delt glede og sorg. Ta dere god tid til å sørge over det dere har mistet før dere avgjør hva som skal skje framover.Kirkens Herre vil være med dere !

Ingeborg Nordlund, (kirekverge i Rindal og Surnadal) - 27.01.10

• Vi gråter sammen med dere over deres tapte gudshus, og vil huske dere i tiden fremover med opprydding og nye planer. Vi håper dere fikk reddet ut noe før det var for sent!

Svein Erik Tøndel Andersen(60 år), Kirkevergen i Bærum - 27.01.10

first 1 2 3 next last